Optiek Staeren gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.

Sportbrillen

Goede bescherming

Evil eye-brillen hebben glazen van extreem slijtvast polycarbonaat met goede optische kwaliteit. Dit materiaal beschermt de ogen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, wind, stof, regen of insecten. Daarnaast biedt dit bescherming tegen uv A-, uv B- en uv C-straling (UV400).

Voor alle sportdisciplines

Dankzij diverse aanpassingsopties kunnen de Evil eye-sportbrillen eenvoudig op elke hoofdvorm en sportdiscipline worden afgestemd. Zo glijdt de bril niet weg, zijn er geen drukpunten en sluit hij veilig aan tijdens het sporten. De monturen zijn gemaakt van PPX, een materiaal dat speciaal voor Evil eye is ontwikkeld. Dit weegt weinig en is sterk en buigzaam. Daardoor is de bril niet alleen flexibel, maar ook stevig en slijtvast.

Op sterkte

Alle sportbrillen van Evil eye zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte. Afhankelijk van het model worden deze direct in het montuur, met een adapter of met clips gemonteerd. Ook alle monturen en glazen op sterkte worden volledig in de Oostenrijkse hoofdvestiging ontwikkeld en geproduceerd. ‘Made in Austria’ dus.

Voor meer informatie kan je terecht bij ons in de winkel en op de Evil Eye website.