Ons aanbod voor uw ogen

Image

Brillen

Duik in onze unieke collectie brillen. Geselecteerd door ervaren vakmensen. Met het hoogwaardige glas van Rodenstock. Karaktervolle designs en een uitstekende kwaliteit. Voor hem en haar, jong en oud.

Image

Zonnebrillen

Schitter, het hele jaar lang. Van eigentijdse klassiekers tot verrassende trends. Maak je outfit compleet met de zonnebril die bij je past.

Image

Kinderbrillen

Een kinderbril die stoer, kleurrijk en speels is? Ontdek voor ieder wat wils in onze uitgebreide leuke kinderbrillen collectie!

Image

Sportbrillen

Een goed zicht is uiterst belangrijk om aangenaam en veilig te sporten. We adviseren jou graag bij het uitzoeken van de ideale sportbril.

Image

Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbril? Samen vinden wij het geknipte model. Zowel individuele stuks als pakketten voor bedrijven.

Image

Oogmeting

Om de perfecte bril te creëren, heb je glazen op maat nodig. Die maken we op basis van een professionele en gespecialiseerde oogmeting.

Image

Lenzen & webshop

Als contactlensspecialist volgen wij alle innovaties op de voet en zijn we gespecialiseerd in zachte contactlenzen. Shop je lenzen bij ons of online via iLens.

Image

Glasadvies

Enkelvoudige glazen, multifocale glazen, bureauglazen, ... wij geven je graag advies op maat zodat je helemaal één zal worden met je bril.

Image

Accessoires & leesbrillen

Je knappe montuur maakt jouw stijl helemaal af. Tijd om ook je bril te voorzien van coole accessoires. Ontdek al onze onmisbare, trendy producten voor brildragers!

Image

Oogartsen in de buurt

Je opticien-optometrist helpt je vlot en professioneel verder. Maar soms heb je méér nodig. We verwijzen je door naar een oog- of oorarts wanneer dat nodig is in jouw situatie.

Image

Terugbetalingen

Wist je dat kinderen en jongeren tot 18 jaar recht hebben op terugbetaling van hun bril via het RIZIV? Ook volwassenen genieten hiervan, onder bepaalde voorwaarden.

Onze merken

Andy Wolf
Ba&sh
David Beckham
Evil Eye
Façonnable
Isabel Marant
Kinto
Lafont
Malt
Oliver Goldsmith
Paul&Joe
Serengeti
Silhouette
Tom Ford

Ons aanbod voor uw oren

Image

Lapperre gehoortest en -oplossingen

Heel wat mensen zijn overtuigd dat hoortoestellen ingewikkeld zijn en de modellen met wegwerpbatterijen onhandig. Oplaadbare hoortoestellen zouden hen over de streep kunnen trekken.

Image

Gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming gebeurt door gepersonaliseerde oordopjes op maat. Ze zijn herbruikbaar, bestaan uit soepel of hard materiaal en veroorzaken geen irritatie.

Nieuws & Acties

Wist je al dat je -50% korting ontvangt op je tweede paar glazen? Of al gehoord van het Rodenstock all-in plan?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis onze acties niet.

Naar het overzicht
Image

Volg ons op instagram
@optiekstaeren