Optiek Staeren gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.

Een bril kiezen die 100% bij jou past

Een bril is zoveel meer dan een hulpmiddel om beter te kunnen zien.

Het draagcomfort van je bril moet natuurlijk zeer aangenaam zijn. En tegelijkertijd mag je bril ook… gezien worden. Niet dan?

De juiste bril kiezen is helaas niet eenvoudig. Er is een overvloed aan merken en modellen. Maar welke past nu het best bij jouw gezichtsvorm en persoonlijke stijl?

Het team van Optiek Raquel Staeren helpt jou graag om uit onze uitgebreide collectie modieuze en trendy brillen, de perfecte keuze te maken.

Oogmeting

Heb je last van je ogen? Vermindert je gezichtsvermogen?

Stel niet langer uit en maak nu een afspraak voor een gratis oogtest.Of kom gerust eens langs in onze optiekzaak in Kinrooi.

We maken graag tijd vrij om te luisteren naar jouw specifieke oogklachten.

Daarna voeren we een gratis oogmeting uit. We beschikken hiervoor over moderne en professionele apparatuur waarmee we ook een oogdrukmeting kunnen uitvoeren. Deze resultaten helpen ons om jou betrouwbaar en eerlijk advies te verlenen.

We meten eerst je ogen op een oogcomputer, daarna op de klassieke manier.

Ook kunnen wij een oogdrukmeting uitvoeren die rekening houdt met de dikte van je hoornvlies.

Als blijkt dat jouw klachten van medische aard zijn, verwijzen we je door naar een oogarts.

Wij zijn bij het RIZIV aangesloten als geconventioneerde opticien-optometrist, daardoor geniet jij bij je ziekenfonds van de hoogste terugbetaling.

Ken je ons all-in plan van Rodenstock al?
Elke klant die kiest voor Rodenstock merkglazen, krijgt van ons gratis een all-in verzekering op zijn brilglazen bovenop. Deze all-in verzekering geldt in het geval van breuk, schade, diefstal of verlies van je bril.
lees meer
Zonnebril op sterkte nodig? Geniet nu van 50% korting op je zonneglazen
Summer’s coming! Kom alvast in zomermodus met onze zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, krijg je 1 glas gratis.
lees meer
Evil Eye: nieuw premiummerk voor sportbrillen
Het gloednieuwe merk kan rekenen op de expertise van Silhouette International, een familiebedrijf uit het Oostenrijkse Linz dat wereldwijd zo’n 1600 werknemers telt en al ruim 25 jaar ervaring heeft in de productie van sportbrillen. Tot voor kort hadden ze ook onder andere de licentie van Adidas in handen. Alle Evil Eye-modellen worden ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk.
lees meer

Onze merken

alle
brillen
zonnebrillen
sportbrillen
kinderbrillen