Optiek Staeren gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.

Omdat onze passie jouw zicht is

Optiek Raquel Staeren loopt voorop als het gaat om modieuze, draagbare brillenmode.

Jaarlijks bezoeken we nationale en internationale beurzen om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe trends in de brillenwereld. Onze collectie biedt modewerken van diverse bekende ontwerpers. Ook minder bekende maar toch trendy merken zitten in het aanbod.

Wij adviseren je graag bij je keuze.

Oogmeting

Heb je vragen over je zicht?

Kom gerust langs, of nog makkelijker, maak online een afspraak.

Wij helpen je graag op een professionele manier verder.

In een kennismakingsgesprek peilen we naar de ongemakken die je ondervindt tijdens het kijken, dan volgt een GRATIS oogtest.

We meten eerst je ogen op een oogcomputer, daarna op de klassieke manier.

Ook kunnen wij een oogdrukmeting uitvoeren die rekening houdt met de dikte van je hoornvlies.

Voor specifieke oogklachten verwijzen we je door naar de oogarts.

Wij zijn bij het RIZIV aangesloten als geconventioneerd opticien-optometrist waardoor je als klant recht hebt op de hoogste terubetaling bij je ziekenfonds.

Ken je ons all-in plan van Rodenstock al?
Elke klant die kiest voor Rodenstock merkglazen, krijgt van ons gratis een all-in verzekering op zijn brilglazen bovenop. Deze all-in verzekering geldt in het geval van breuk, schade, diefstal of verlies van je bril.
lees meer
Glazen
Onze voornaamste glasleverancier, Rodenstock is de expert voor hoogwaardige vooruitstrevende glazen. Met meer dan 170 jaar ervaring stelt Rodenstock in staat meesterwerken van precisie te ontwikkelen.
lees meer
Contactlenzen
Zijn lenzen iets voor jou? Ieder paar ogen is uniek. Als contactlensspecialist volgen wij alle innovaties op de voet en zijn we gespecialiseerd in zachte contactlenzen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak.
lees meer
Krijg €15 korting op je eerste set lenzen
Registreer je op lenzendragen.be voor een gratis proefpakket lenzen en krijg €15 korting op je eerste aankoop. Je wilt graag voor het eerst lenzen uitproberen? Goed idee. Het is zeer eenvoudig! Kom gerust naar de winkel, en wij leggen je graag uit hoe alles gaat.
lees meer
Krijg nu €130 korting op je multifocale bril
Kom snel langs om te profiteren van uw propere korting voor een nieuwe bril.
lees meer

Onze merken

alle
brillen
zonnebrillen
sportbrillen
kinderbrillen