Optiek Staeren gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.

Gratis hoortest: de opstap naar een socialer leven

Kan je moeilijk conversaties volgen? Moet je de tv harder zetten? Of heb je last van tinnitus of oorsuizen?

Stel je hoorproblemen niet uit en maak vandaag nog een afspraak bij onze audiologe Sofie Brebels

Ze bepaalt op basis van een gesprek en een gratis hoortest hoe groot je gehoorverlies is. Daarnaast legt ze jou de ernst ervan duidelijk uit. Indien het gehoorverlies dermate groot is en je komt in aanmerking voor een tussenkomst van je ziekenkas, verwijst ze je door naar een neus-, keel-, oorarts.

Je kan het apparaat bovendien 1 maand gratis uitproberen. Ben je tevreden en heb je de hoorapparaten aangekocht? Dan kan je ook achteraf bij Sofie terecht voor periodieke aanpassingen en controles.

Onze HOOR-partner, Lapperre, is bij het RIZIV erkend als geconventioneerde producent van hoorapparaten. Hierdoor geniet jij van de hoogste terugbetaling bij je ziekenfonds.

Gehoorbescherming op maat
Gehoorbescherming gebeurt door gepersonaliseerde oordopjes op maat. Ze zijn herbruikbaar, bestaan uit soepel of hard materiaal en veroorzaken geen irritatie.
lees meer
Universele Gehoorbescherming
Universele Alpine Gehoorbescherming (Alpine Hearing Protection (AHP)) AHP is marktleider in gehoorbescherming en het voorkomen van gehoorschade.
lees meer
Oplaadbaar hoortoestel Lapperre Pro4
Heel wat mensen zijn overtuigd dat hoortoestellen ingewikkeld zijn en de modellen met wegwerpbatterijen onhandig. Oplaadbare hoortoestellen zouden hen over de streep kunnen trekken.
lees meer